درباره دانشگاه | نشانی دانشگاه | ریاست دانشگاه
اندازه قلم : Decrease font Reset font Enlarge font
Skip Navigation Linksخانه >> اخبار دانشگاه >> مشاهده کامل اخبار
ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است
از دیدگاه اسلام زن شخصیتی شایسته و رسالتی الهی دارد و به عنوان مربی بشر می تواند با تربیت فرزند صالح، امتی را از گمراهی نجات دهد. جایگاه  والای زن می طلبد که این گوهر والای آفرینش در صدف حجاب قرار گیرد تا ارزش انسانی اش محفوظ بماند.
پوشیدگی زن نماد تقوای اوست و هر چه این پوشش کاملتر باشد درصد امنیت و حفاظت زنان بالا تر می رود و در روایتی نیز می خوانیم که « پاک دامنی بهتر از عبادت است.» و از آن جا که پوشش بارزترین سمبل فرهنگی است لذا باید در انتخاب آن با دقت و وسواس عمل کرد.
شورای فرهنگی دانشگاه با رویکرد مسائل فرهنگی به ویژه موضوع عفاف و حجاب بنا دارد تا با ایجاد فضایی مناسب و نگاه مثبت به این موضوع بستری را در دانشگاه برای تمامی اقشار دانشگاهی فراهم نماید.
به گزارش روابط عمومی، پس از برگزاری اردوی راهیان نور که توسط بسیج دانشجویی و با حمایت های مادی و معنوی دانشگاه انجام شد، بحمد ا... و به برکت خون شهدا تعداد3 نفر از خواهران دانشجو چادر را به عنوان حجاب برتر انتخاب کردند که در جلسه شورای فرهنگی از آنان تقدیر به عمل آمد.
تاريخ ارسال : 10:58:20 3/2/1391 اشتراک گذاری:  Cloob   Buzz   digg   newsvine   furl   Google   Yahoo!   smarking   segnalo

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
و سایر اخبار...
 انتخاب دکتر جانعلی زاده به عنوان رییس برتر از نظر عملکرد فرهنگی در بین روسای دانشگاه های کشور