اخبار

برگزاری جلسه آشنایی با مقررات و سامانه های آموزشی و کلاس های مجازی دانشگاه ویژه نودانشجویان

به گزارش روابط عمومی، به منظور آشنایی دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی با مقررات و سامانه‌های آموزشی(گلستان) و کلاس های مجازی (ویانا) دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، جلسه‌ مجازی با حضور معاون آموزشی، مدیران ادارات تحصیلات تکمیلی و آموزش، رییس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی و کارشناسان مربوطه روز چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۰برگزار گردید. در این جلسه که بیش از ۵۰۰ دانشجو حضور داشتند، ابتدا دکتر بهرام نوایی نیا معاون آموزشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان نوورود و تبریک قبولی، به پاره ای از قوانین و مقررات مهم آموزشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی دقیق، مطالعه مستمر، حضور منظم و فعال در کلاس و مشارکت مؤثر در بحث ها، اشراف کامل بر قوانین آموزشی سبب موفقیت بیش از پیش شما عزیزان و طی مدارج علمی در مقاطع تحصیلی بالاتر می گردد. در ادامه از سوی مدیران، مجموعه ای از مقررات آموزشی ارائه گردید و توضیحاتی در خصوص نحوه استفاده از سامانه گلستان و سامانه ویانا، نحوه برگزاری کلاس‌های برخط و برون خط و چگونگی برگزاری آزمون‌ ها داده شد. لازم به ذکر است که جلسه رسمی معارفه دانشجویان نوورود با اطلاع‌رسانی قبلی و با حضور مسئولین دانشگاه و کلیه دانشجویان نوورود بطور مجازی برگزار خواهد شد.

ادامه مطلب

انتخاب دو دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان نخبگان برگزیده جایزه البرز ۱۴۰۰

آقایان آرش مهدوی و آرش محبوبی ‌دوست؛ دانشجویان دکتری مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، به عنوان برندگان جایزه البرز در بخش دانشجویی سال ۱۴۰۰ معرفی شدند.

تقدیر از دانشجوی افتخار آفرین ورزشی گالری

به گزارش روابط عمومی، کیمیا مجیدی دانشجوی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در مسابقه همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه های مناطق ده گانه کشور موفق به کسب مقام دوم گردید و امروز طی جلسه ای با حضور معاون دانشجویی، مدیران دانشجویی و تربیت بدنی و تعدادی از کارمندان این معاونت از ایشان تقدیر به عمل آمد.

مراسم درختکاری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت هفته منابع طبیعی مراسم درختکاری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور جمعی از مسئولین برگزار گردید. دکتر جواد واثقی امیری رییس دانشگاه، در حاشیه مراسم درختکاری گفت: داشتن شهر سالم، موضوع بحث روز و از دغدغه همه‌ی انسان ها در همه جای دنیاست.

انتصاب اعضاء هیات امنای مسجد الرسول دانشگاه

دکتر جواد واثقی امیری رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل طی احکامی آقایان دکتر موسی فرهادی ، محمود رضا داوودی ، سیدحسین حسنی ، سید سینا رضوی وسرکار خانم سیده زینب اکبری را بعنوان اعضاء هیات امناء مسجدالرسول (ص) دانشگاه منصوب نمودند.

گزارش عملکرد شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

مهندس مجید طاهرنژاد رییس شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گزارشی از تاریخچه و فعالیت های این شورا و موضوع همسان‌سازی و همینطور بحث افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارمندان ارائه نمود.

برگزاری آیین افتتاحیه مرکز خانواده پایدار به میزبانی دانشگاه

آیین افتتاحیه مرکز خانواده پایدار به میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و با حضور رؤسای دانشگاه های استان مازندران و مسئولین دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها و همچنین حضور مجازی دکتر سیما السادات لاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت بهداشت و حجت الاسلام و المسلمین تقوی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار گردید.

ادامه مطلب

پیام ریاست دانشگاه صنعتی نوشیـــروانی بابل به سومین کنگره بین المللی جندی شاپور باستان دزفول گالری

به گزارش روابط عمومی، سومین کنگره بین المللی جندی شاپور باستان دزفول، از تاریخ نوزدهم تا بیستم اسفنـــــدماه جاری با حضور میهمانان داخلی و خارجی از سوی دانشگاه جندی شاپور دزفول با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و کمیسیون ملی یونســکو، در سالن شهدای وزارت علوم برگزار می گردد